Heeft u altijd al keyboard willen spelen? Dan bent u bij Muziekschool Almere aan het juiste adres! 

Keyboardles is voor alle leeftijden (vanaf 5 jaar) en dus voor iedereen.

Keyboardles bij Muziekschool Almere betekent dat je in een ontspannen sfeer en onder de vakkundige leiding van een gediplomeerd docent leert muziekmaken. Ook als je geen noten kunt lezen zal je binnen enkele maanden succes boeken en je omgeving versteld doen staan.

 

  

 

Lesstudio Muziekschool Almere

Voor wie

Voor iedereen, want iedereen kan keyboard leren spelen. Ook als je geen notenkennis of andere muzikale scholing hebt.

Het repertoire is uiteenlopend: Klassieke-, jazz- en popmuziek. De cursus bevat ook muziektheorie. Zo zullen onderwerpen als akkoordenleer, toonladders en intervallen de revue passeren.

Muziekschool Almere geeft les aan kinderen vanaf 5 jaar.

Omdat kinderen jonger dan 7 jaar over onvoldoende lees- en rekenvaardigheden beschikken wordt de ouders geadviseerd om het kind dagelijks bij het oefenen te begeleiden.

 

Resultaat

Na verloop van tijd heb je een uitgebreid repertoire en lees je moeiteloos muziekstukken. Je repertoire zal zich dan ook snel nog verder uitbreiden.

 

Dit leer je

In de lessen gaat het vooral om de stapsgewijze aanpak.

De moeilijkheidsgraad van de oefeningen gaat dan ook gelijk op met de ontwikkeling van je eigen speelvermogen en omgekeerd. Je zit vanaf de eerste les al aan het keyboard. Je vaardigheid wordt noot voor noot, melodie voor melodie opgebouwd.

Uiteraard wordt uitgebreid ingegaan op de techniek, houding en gehoor.

Je komt alles te weten over de verschillende muziekstijlen en hoe die op je eigen spel van invloed zijn. Maar het allerbelangrijkst is natuurlijk je eigen muziekbeleving. Je eigen spel en het uitbouwen van je muzikale voorkeuren. Het studiemateriaal geeft je daar alle gelegenheid toe en laat je kennismaken met een brede reeks bekende en minder bekende melodieën.

 

 

Lage lesprijzen

Muziekschool Almere hanteert lage tarieven! Vergelijk onze prijzen met die van andere aanbieders in Almere en overtuig jezelf! Bovendien bepaal je bij Muziekschool Almere zelf hoe je je lesgeld wilt voldoen: ineens of in 12 termijnen. 

 

Meteen beginnen?

Neem dan contact met ons op:

 

  

 

Kwalitatief hoogwaardige instrumenten

Kwaliteit staat bij Muziekschool Almere hoog in het vaandel. Daarom wordt voor de lessen alleen gebruik gemaakt van de allerbeste, de mooist klinkende en meest geavanceerde instrumenten van de merken Yamaha en Hammond

De pianolessen worden gegeven op digitale piano's van Yamaha. Het voordeel van digitale piano's is dat ze nooit vals zijn en dat er naast de perfecte pianoklank ook diverse andere geluiden kunnen worden gebruikt. Tevens zijn deze piano's aan te sluiten op de computer waardoor mogelijk is opnames te maken. 

Pianoles Muziekschool Almere

De keyboardlessen worden gegeven op de Yamaha Tyros 5, het mooiste en meest uitgebreide keyboard dat momenteel verkrijgbaar is. 

Voor Hammond-fans staat bij Muziekschool Almere een Hammond SK2.