Op zondag 14 december 2014 om 14:00 organiseerde Muziekschool Almere een leerlingenconcert. 

VincentVoor de cursisten was dit hét moment om te laten horen wat ze graag zingen of op hun instrument (piano & keyboard) spelen.

Een aantal van hen speelde solo, maar er werden ook nummers ten gehore gebracht voor zang met pianobegeleiding en ook een quatre-mains stuk.

De stijlen liepen uiteen van Barok, Rock, Franse Chanson, Klassiek, Minimal music, Pop& Jazz.

Ook de leeftijden liepen uiteen...... zo is de jongste "artiest" zeven jaar. De oudste is de zestig reeds gepasseerd.

 

Er stonden nummers op het programma van o.a. :

  • Luduvico Einaudi - Stella del Matino / Tracce / Prima Vera / I Giorni
  • Dave Brubeck - Take Five
  • Frank Sinatra / Michael Bublé - I've got the world on a string
  • Neal Hefti - Girl Talk
  • Johann Sebastian Bach - Menuet in G
  • Leonard Cohen - Halleluhja
  • Anton Diabelli - Sonatine No. 1
  • Christina Aguilera - Say Something
  • Alicia Keys - The girl is on Fire.

 

Harbor House

Om onze voorspeelmiddag tot een succes te maken zijn wij op zoek gegaan een leuke locatie. Deze hebben wij gevonden in Harbor-House. Een gezellige en sfeervolle gelegenheid aan het IJmeer.  

Iedereen die zin heeft in een leuke, gezellige en vooral muzikale middag in deze sfeervolle ambiance is van harte welkom om te komen kijken en vooral te luisteren........... de toegang is gratis!!

Voor, tijdens en na het concert kunt u zich onder het genot van een heerlijk glas wijn tegoed doen aan diverse lekkernijen zoals Spaanse olijven, Oude boerenkaas met appelstroop, Mediterrane vleeswaren, Vers afgebakken broodjes met smeersels, Taco chips met kaas, guacamole en chilisaus, Bitterballen met mosterd, Kaassouffles met mayonaise, Yakitori spiesjes, Mini loempia’s met chilisaus, Gemengd warm bittergarnituur.........

 

Diner

Voor wie na het concert graag heerlijk wil eten raden wij aan om tijdig te reserveren. 

Met een geweldig uitzicht over de kabbelende bootjes, de jachthaven en het IJmeer is HarborHouse een heerlijke plek om te genieten van een heerlijke lunch of diner! De menukaart vindt u hier.

 

Locatie

Harbor-House is gelegen op een prachtige locatie aan het IJmeer. Het adres luidt Marinaweg 4 in de wijk Almere-Poort.

U kunt er terecht om te genieten van mooie producten en een ontspannen sfeer. Met zijn tweeën of met een groep, met de kinderen of met collega's; het uitzicht over het IJmeer en de kabbelende bootjes in de jachthaven maken dat HarborHouse een fijne plek is om te zijn. Een nautische, warme en sfeervolle omgeving met uitstraling.


Harbor-House

U kunt er terecht voor een heerlijke lunch, een klein bite of een uitgebreid diner. U bent u ook van harte welkom voor lekkere kop koffie of een goed glas wijn. Daarnaast nodigt de Duinzaal uit voor speciale gelegenheden of bijzondere momenten. 

Komt allen op zondag 14 december naar het leerlingenconcert en neem vrienden, familie, buren, collega's en geïnteresseerden mee. We gaan er een leuke, gezellige en vooral ongedwongen middag van maken. 

Heeft vragen over de voorspeelmiddag? Neem dan contact met op met Muziekschool Almere via het contactformulier of bel met 036 - 53 644 90

Voor vragen over HarborHouse belt u met 036 - 536 90 61 of stuurt u een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Tot 14 december 2014!!!

Aanvang 14:00

 

 

 

 

 

 

.