De piano is een van de meest bespeelde muziekinstrumenten.

Bij Muziekschool Almere leer je dit prachtige instrument in korte tijd te bespelen. Familie, vrienden en collega's zullen versteld staan. Om met pianoles te beginnen hoef je nog geen noten te kunnen lezen!

Na verloop van tijd heb je een uitgebreid repertoire en lees je moeiteloos muziekstukken!

 

  

 Lesstudio Muziekschool Almere

Voor wie?

Voor iedereen, want iedereen kan piano leren spelen!

Pianoles bij Muziekschool Almere houdt in dat je in een goed uitgeruste les-studio (zie foto) en onder de vakkundige leiding van een gediplomeerd docent leert muziekmaken. 

Bij Muziekschool Almere wordt pianoles gegeven aan volwassenen en kinderen (vanaf 5 jaar). 

 

aanbieding

 

Resultaat

Na verloop van tijd heb je een uitgebreid repertoire opgebouwd en lees/speel je moeiteloos muziekstukken: Popmuziek, jazz, klassiek etc.

 

Wat leer ik?

In de lessen gaat het vooral om de stapsgewijze en gestructureerde aanpak.

Je zit al direct vanaf de eerste les aan de piano. Je vaardigheid wordt noot voor noot en melodie voor melodie opgebouwd. 

De cursus bevat naast spel ook muziektheorie. Zo zullen onderwerpen als akkoordenleer, toonladders en intervallen de revue passeren. 

Yamaha Clavinova CLP-525

 

 

Uiteraard wordt uitgebreid ingegaan op de techniek, houding en gehoor. Je komt alles te weten over de verschillende muziekstijlen en hoe die op je eigen spel van invloed zijn. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk je eigen muziekbeleving.

Het studiemateriaal laat je kennismaken met een brede reeks bekende en minder bekende melodieën.  

 

 

 

Lage tarieven

Muziekschool Almere hanteert lage tarieven! Vergelijk onze prijzen met die van andere aanbieders en overtuig jezelf! Bij Muziekschool Almere bepaal je zelf hoe je je lesgeld wilt voldoen: ineens of in 12 termijnen.

 

Meteen beginnen?

Neem dan contact met ons op:

 

  

 

Kwalitatief hoogwaardige instrumenten

Kwaliteit staat bij Muziekschool Almere hoog in het vaandel. Daarom wordt voor de lessen alleen gebruik gemaakt van de allerbeste, de mooist klinkende en meest geavanceerde instrumenten van de merken Yamaha en Hammond

De pianolessen worden gegeven op digitale piano's van Yamaha. Het voordeel van digitale piano's is dat ze nooit vals zijn en dat er naast de perfecte pianoklank ook diverse andere geluiden kunnen worden gebruikt.

Tevens zijn al onze instrumenten aan te sluiten op de computer waardoor het mogelijk is opnames te maken. 

Pianoles Muziekschool Almere

Voor Hammond-fans staat bij Muziekschool Almere een Hammond SK2.